? Трајанов: Закон за борба со корупцијата и организираниот криминал, детекција на скриениот имот на носителите на функции, задолжителна конфискација и забрана за за политичко дејствување
Се вчитува рекламата...
Preload Image
Следно

? Андоновиќ: Гандиевски протести како отпор на насилните демонстрации

Откажи
Цел екран
0 Коментари
Топ